07 februari 2009

Lördag, dag 3

Nu är vi inne på min tredje dag. Känns ganska bra.
Det var nyss hit en kille som ville titta på min lägenhet, och han vill ha den!
Och nu när jag tänker på det, så kommer jag att sakna min lägenhet, som fan! Känns lite konstigt att flytta mitt i vintern dessutom. Halt, ska köra en släpvagn... Kommer inte att bli kul om jag får säga det själv... Ska hem till mammsen idag, men först ska jag stanna hos syster och säga hej till henne och min kär LILLA systerson. Fast han är inte så liten längre tyvärr, men det är bara att acceptera, dom växer ju upp. Lika bra att vänja sig tills man skaffar egna barn, så det inte kommer som en chock.
"Men herregud, min barn växer ju, detta var jag inte förberedd på!" Ungefära så kan scenariot se ut.
Såhär glad är jag idag:
Ja, jag vet, jag ser inte så glad ut, men jag kan verkligen inte le på kort, så är det bara!
Men ni som kanske inte vet, såhär fint är det på väg till mitt jobb i Åre:
Man ser fjällen i bakgrunden, lastbilarna som kör som idioter, och idioter som tar kort medan dom kör. Ehrm. Ja, åter till ämnet!
Håller på att försöka komma på vad jag ska ha med mig till mamma. Ska på puben ikväll, så något snyggt vill man ju ha med sig. Men det kommer ändå bara vara människor som man känner som är där, så det är väl ingen mening att ens klä upp sig. Undrar om jag kan komma dit i mjukis byxor? Näe, kanske inte. Dom har inte torkat än heller. Hahaha!
Näe, nu ska jag försöka dra mig från datorn och köra lite bil. Ja, jag kommer att köra försiktigt, jag lovar!
Puss & Kram till er alla!
p.s. favorit låten just nu är i alla fall Annie Lennox - Into the west, från Lord of the rings, the return of the King. d.s.

06 februari 2009

Dag 2

Men shit alltså...
Det är den första dagen som har gått riktigt segt.
Förstår inte riktigt varför, men segt går det i alla fall.
Kanske för att det inte finns någon som vill prata med oss på kundtjänst. Haha...
Den enda trösten som finns en vacker fredag som denna är att dom har nu börjat med sprit tvål på toaletterna. Så man har ju då definitivt inte tråkigt väl inne på toaletten! Hahahaha!
Har suttit och funderat idag, på världsliga frågor egentligen, men funderat har jag gjort i alla fall. Jag har tänkt på min familj.
Undrar hur dom mår egentligen? Man hör ju knappt någonting från nån släkt, så det känns lite som att de enda gångerna jag hör något om släkten är när någon dör, eller något allvarligare har hänt. (Nej, jag hör inte av mig till dom heller, men sen så hör ju dom inte av sig till mig heller!)
Känns lite trist, men det kanske är såhär när man har en väldigt stor släkt? Det kanske inte är meningen att man ska prata med sina släktingar en gång i månaden, kanske bara höra av sig när någon fyller år (vilket jag är jätte dålig på för jag blandar ihop alla datum hela tiden) eller så blir man inbjuden till dop eller liknande tillställningar. Men ändå. Känns som att familjen har flytit bort från mig. Känns lite deppigt när jag tänker på det, men jag antar att alla känner såhär någon gång i livet. (Och nej mamma, jag pratar inte om dig nu, men det hoppas jag att du förstår.)
Ja! Men det måste jag ta upp också! Mammsen! =)
Jag och min mamma, vi är helt enkelt bäst. Henne pratar jag med om allt. Och då menar jag verkligen allt. Vi skrattar och gråter ihop, hon kan skälla på mig och jag kan skälla på henne. Vi har ett förhållande som tyvärr inte många mödrar eller döttrar har idag. Vi förstår varandra, och vi stöttar varandra, oavsett. Hon kommer med råd, och (tro det eller ej) jag kommer med råd till henne. Vi är bästa vänner, som är mor och dotter helt enkelt. Och för mig betyder det allt. Utan henne skulle jag inte vara den jag är idag.
1 00 000 000 rosor till mamma!
Moster min. Jaa.. Vad ska man säga? Tre musketörerna kanske? Haha, internt skämt, bara hon och jag som förstår det. =P Nej, men skämt åsido, hon är fanimej en grymt cool kvinna. Hyser en stor respekt för henne, med tanke på yrke, men också hennes otroliga sätt att ta människor. Mormor måste nämnas också. Spelar ingen roll vad andra säger, min mormor är bäst! Gör bästa kakorna, bästa maten, bästa humorn och helt enkelt den bästa mormorn. Bara för att hon är min mormor.
För att inte glömma någon, så måste jag ju säga att hela min familj är underbar. Men ni 3 är, och kommer alltid att förbli, mina egna guldkorn.
Puss & Kram från mig så länge

Något att garva åt...

Här kommer en samling av det sämsta av det sämsta:
"Fan, va tunn hamburgaren är... Men, det är ju inget kött i hamburgaren!"
Lärdom: Köp aldrig hamburgare på Max i Åre.
Tack för en underbar kväll tjejer!
En kompis och jag sov i en tvåvånings säng, jag på nedre slafen, hon på den övre. Jag vaknar, och väcker henne. Hon sätter sig käpprakt upp sängen, och vänder huvudet för att titta ner på mig, men åt fel håll. Stor, fet bula i pannan på henne efter att ha slagit huvudet hårt i väggen. Skrattade i nästan en halvtimma åt henne...

Varför finns män?
- För att en dildo kan inte klippa gräsmattan
Vad är 5 cm lång men tillfredställer alltid en kvinna?
-Kreditkort
Vad är det för likhet mellan en man och en videospelare?
-Framåt, bakåt, framåt, bakåt, stopp, eject.

Det finns en dricka, som heter Apotekarnes. Jag har alltid sagt Apotek Arnes drickan, tills min mamma frågade mig när jag var 13 vilken dricka jag menade.
-Ja, men du vet, Apotek Arnes dricka!
-...Du menar apotekarnes?
Blev tyst en stund, sedan, helt allvarligt, frågade ja mamma:
-Jaha, säger man verkligen så?
Fy fan vad jag kan vara hjärndöd ibland...

Höjden av dryghet:
-Hej, och välkommen till hissmofors bordellen, vad vill du ha ikväll då?
-Jo, hej, det var jag igen. Har du tid nu eller?
-Njae, om en dryg timma har jag tid.
-Okej, för nu är det fan brådis alltså!
- Okej, jag ska se vad jag kan göra. Det gamla vanliga eller?
-Ja... Eller... Har du något special erbjudande idag eller?
Och sedan fortsatte det på detta spår i drygt 10 min. Och jag tänker inte skvallra och säga vem jag pratade med. Det får bli vår hemlighet... ;)

Dagens bravader

20090206, 10:45.
Ännu en dag. Ännu en morgon då jag valde att stressa skiten ur mig själv för att hinna med.
Klev inte upp förrän 08:35, vilket kanske va lite dumt vid närmare eftertanke. Men va fan, jag kom ju helskinnad på jobbet ju!
Men nu snart är det helg. Kommer att bli riktigt skönt med helg måste ja säga. Ska åka till Mammsen och hälsa på, saknar henne otroligt mycket.
Hon är min mamma ju! Klart man saknar henne. =)

Ska nog hälsa på systrarna mina också. Brorsan med för den delen också.
Ja, just det. Jag har 6 syskon.
I fallande ordning är åldern såhär: 35, 29,27,22 20(jag)15, 4,5 mån. (Pappa är far till alla barnen...)
Äldsta systern har 3 barn, 7 resp. 4 år gamla.
Näst äldsta har en son som snart kommer att fylla 1 år. (Fan, det går ju alldeles för fort!)
Och nej, mina storebröder är inte singel, så det är ingen mening att ens fråga.
Familjen är nog det enda i mitt liv som jag djupt inne i mig känner att jag älskar, därav är jag singel.
Har svårt för att älska någon annan levande människa (som inte är släkt med mig) på samma sätt.
Därför har jag, eller karlarna, valt att skita i att ha ett förhållande.
Ganska skönt måste jag säga. Finns ju alltid leksaker att vända sig till!
Haha... Ehrm... Ja, åter till min dag.

Äckligt lugnt på jobbet idag. Sitter här å spanar över rummet, inte många som pratar i telefon, förutom jag själv när jag får ett samtal.
Sitter med ett headset på hela tiden.
När det piper, slutar jag upp med allt jag håller på med för att fokusera på kunden. Ja, jag är väldigt diciplinerad...Eller hur det nu än stavas.
Service på hög nivå här!

Och nu fick Maria ett sms, där det stod:Ring mig om lägenheten! Jag har en kille på gång!!!
Nu sitter jag och har ett glädje sprut i hela mig! Fy fan va skönt! Det finns någon som kan ta min lägenhet! Tjohoo!!!!!
Nu ska här skickas sms... 11:02

05 februari 2009

Dag1


Dag ett av min bloggar tid.
Ja, vad ska man säga?
Vet inte riktigt varför jag har bestämt mig att börja blogga. Det var väl inspiration eller ett dåligt infall jag fick.
Men i alla fall. Lite kort om mig då:
Jag är utbildad svetsare, jobbade som det också efter min student i dryg 1 ½ år, sedan arbetslös (skyller på finanskrisen, känns lättast så) och fick vara arbetslös under december och en bit in på januari. Sedan började jag jobba åt One contact i Åre, och där är jag nu, den 5/2 2009.
Känns lite konstigt från att gå från svetsare med ganska bra lön, till att sitta på en stol hela dagarna och hjälpa kunder. ( missuppfatta mig inte nu, jag tycker att det är ett jätte bra jobb, bara det att det känns väldigt konstigt.)
Jag VÄGRAR skriva om mitt jobb på den här bloggen, eftersom att om jag gör det så bryter jag mot sekretess lagen, så det får bli ett litet mysterium hur jag har det på jobbet.
Som ni kommer att märka (om det överhuvudtaget är någon som kommer att läsa den här) så har jag ett väldigt speciellt synsätt på livet. Men för mig är det inte konstigt, men det är kanske för att jag har väldigt annorlunda erfarenheter från mitt liv.
Men, nog om det.
Har inte riktigt tid att skriva så mycket mer idag. Jag återkommer imorgon.
Hej svejs, lever fejs.