09 maj 2009

Wonderful weather!

Helt ärligt, gud vilken vacker dag det har varit idag! Det är helt underbart! =)
Synd bara att man satt inomhus under dagen och höll på med verksamhetsplanering gentemot avdelningar samt kvalitetsarbete och ekonomi förståelse. Vill verkligen inte göra kvalitetsenkäten. Tur att man slipper det. Men, klart man ska vara delaktig! Det är nästan så att man kan tycka dessa dagar att SV är lite tråkigare än vad det egentligen är. Det är roligt för det mesta, men inte när det är vackert väder ute, OK?
Då är det mest bara trist att vara tvungen att sitta inne och uggla medan alla andra sitter ute och njuter av solen...
Nejdå, detta är inte alls utsikten från mitt vardagsrumsfönster. Eller jo, det är det. Visst är det vackert väder? Man skymtar en grön gräsmatta. =)
Och det där JÄTTE gröna i mitten av bilden är min blomma som ville vara med, han är lite av en linslus min blomma... Ehrm...
Ja, nu var det detta för dagen!
Ha det bra allesammans!

04 maj 2009

Shopping!

Shoppat idag! Tjoho, vad jag älskar Vero Moda! Älskar mina nya byxor, älskar mitt nya linne, älskar allt! =D Kostade "bara" 699,80:- för ett par nya jeans och ett linne. Wunderbar. Skönt att det finns kvar Vero Moda i Åre iaf, det i Östersund har ju lagt ner och förvandlats till nå dåligt fjortis klädesbutik... Våga vägra ROSA påsar! Värre än BikBok nästan.. Men men, det blir någon fler dag jag går dit och shoppar. Ska ju ha ett par nya skor också, får väl se vart man köper dom... =)