12 februari 2009

Fredag, den trettonde. Årets hitills bästa dag!

Är det verkligen torsdag? Känns som fredag om du frågar mig. Är på sånt jävla bra humör. Nu är det klart. 100% klart. Jag flyttar på lördag. FY SATAN VA SKÖNT! Jag hoppas verkligen att flytten kommer att gå smidigt undan. Men det kommer den alldeles säkert att göra!
Hämtade ut nycklarna idag och skrev på kontraktet och allt. Hade t.o.m. med mig flyttlådor i bilen. Undrar om det är någon som blir nyfiken på varför det är flyttlådor i min bil?


Det är riktigt lugnt på jobbet idag, vilket är skönt för en gångs skull. Första samtalet idag fick jag sälja! Tjoho! Snacka om bra start på en helg alltså! Fullt med folk på arbetsplatsen, vilket måste vara något ovanligt faktiskt. Brukar vara väldigt lugnt och skönt annars.


Som vanligt, funderade jag på en sak igår kväll när jag städade för fullt. Hur kommer det sig att man inte städar lika noggrant som man gör när man flyttar? Det behövs ju faktiskt. Jag blir äcklad när jag ser att det är hur mycket smuts som helst bland mina skåp och allting. Men sen är det bara för att jag är konstig, men jag vill ha det rent omkring mig. Jag trodde att jag hade det, men det är tydligt att det inte är riktigt rent hemma hos mig... Mest troligt så har inte dom som bodde hos mig innan städat riktigt. Usch! Äckligt!


Illrarna blir jag bara mer och mer fäst vid. Kommer att bli jobbigt att vara utan dom sen. Men huvudsaken att illrarna och jag blir nöjd. Dom kommer ju trots allt få det bättre hur som helst. Egentligen. Men dom små råttorna kommer jag att sakna riktigt mycket. Särskilt Tubbe. Han är guldkornet. =) Kommer att lägga upp någon bild på dom senare, har inte riktigt tid eller möjlighet att göra det just nu. (Finns inte så många bilder på dom här på min arbetsplats)

Och snälla, om ni läser bloggen min, kommentera gärna, så jag vet om det ens är någon som läser den! =P
Puss&Kram&Godnatt
p.s. Skönaste låten just nu: Sonic Syndicate - Aftermath d.s.

10 februari 2009

Tisdag, dag 6?

Men fy tusan säger jag bara. Detta var mindre roligt. Jobbade till 21:00 igår, kom hem 22:25, kom i sängen klockan 23:00, försökte sedan sova. Jag tror att det var där det gick snett. Kunde inte somna. Drack varm mjölk innan jag gick och lade mig. Funkade inte. Försöka vända och vrida på mig, det gick inte att somna! Jag tror att jag lyckades somna runt tolv snåret. Kul, särskilt när man skulle upp klockan 05:30... Jag var inte pigg imorse kan jag lova! Sängen har nog aldrig varit så skön.

Underbart väder idag! Jag blir bara så jäkla glad när det är såhär fint väder ute! Synd bara att man inte kommer att vara utomhus nånting idag. =(


Nu har jag varit nykter sedan 090103, vilket förvånar mig. Jag trodde att det skulle vara svårare, men jag har lovat mig själv. Jag ska klara ett år. Klarar jag inte ett år så klarar jag inte av att dricka alls. Undrar hur många som har prövat det här egentligen? Bara för att se om man får någon abstinens. Jag känner inget än så länge (peppar, peppar) men vi får väl se hur det blir framöver. Kommer att bli riktigt jobbigt framöver sommaren skulle jag tro, när alla andra dricker och blir lulliga, så står jag där och är nykter och "tråkig". Inte för att jag någonsin är tråkig, men ändå...


Har pratat med killen som var här hos mig för att titta på lägenheten. Han sa att det inte skulle vara några som helst problem med kreditkontrollen överhuvudtaget, och att allt skulle gå som smort. Han frågade även om illrarna. Påminnelse till mig själv: ring och kolla med ägarna av illrarna om det är okej.
Jag blev jätte glad. Det verkar vara en riktigt bra kille, och jag tror att han kommer att trivas riktigt bra här. Men som sagt, nu återstår bara packningen... Huvvaligen! =S

Favorit låten just nu: Children of bodom - Hatebreeder (ahh...minnen)
Näe, jag vet att jag inte ser ut som någon hårdrockare, och definitivt inte som någon metal brud, men ser Britney Spears ut som en mamma kanske?
Puss&Kram&Godnatt!

09 februari 2009

Måndag, dag 5 - Tänker positivt

Ja, så sitter man på denna stol igen. Arbetet. Jobbet. Slaveriet, kärt barn har många namn. Fast jag måste ju säga att jag hellre sitter inne i ett någorlunda varmt kontor, istället för att vara ute. (Det är svinkallt inne på kontoret, men det är värre utomhus!) Det blåser som satan utomhus! Kallt som attan är det! Snöstorm så in i bombens. Ser inte framemot att köra hem ikväll.

Nu snart bär det iväg till Järpen. Kanske... Ser verkligen framemot flytten, hoppas bara att nästa hyresgäst får ta min lägenhet och att allt går vägen. =) Har redan börjat packat ner lite saker i kartonger... Känns konstigt att flytta. Kommer sakna min stånkande granne ovanför mig, farstugranntanten med sitt underbara sätt! Fan... jag blir ju sentimental.

Det var en kvinna som klagade på mig idag. (Arbetskollega alltså, inte en kund.)Hon tyckte att jag var för positiv (hur man kan vara det tycker jag verkar vara väldigt lustigt) och hon menade på att människor som är positiva ser oftast inte realistiskt på saker och ting. I beg to differ... En positiv människa, som jag nu antagligen är, ser ett problem, inte som ett problem, utan en möjlighet att utvecklas. T.ex.: Jag ramlar och bryter benet på 4614 ställen. Jag ser inte det som ett problem, det första jag skulle tänka är: Ja, men det kunde ju faktiskt varit värre. Jag kunde ha dött, eller brutit nacken. Det kan alltid ha varit värre. Det är att tänka positivt tycker jag. Kvinnan menade på att det är orealistiskt då man inte ser problemet, alltså att man ser förbi det egentliga problemet. Men hallå? Förlåt, men jag ser problemet, men jag anser att jag får en möjlighet att lära mig något nytt, bara genom att se positivt på saker och ting. Man tänker positivt.

Näe, nu orkar jag inte det här längre. Nu ska jag vara duktig och sluta ha middagsrast, och återgå till mitt arbete.
Ma råkes!

08 februari 2009

Söndag, dag 4

Ja, igår var jag på puben i Gällö. Haha, kan meddela att det är nästan tragiskt att se så många gamla klasskompisar fast i Gällö... Men, trevligt hade jag i alla fall ett tag. Men det var tufft att träffa vissa människor. Får lite nostalgi. Men jag skrattade gott när Lauta dansade som tusan på dansgolvet till det världsberömda bandet "En man kort" och låten "långa bollar på Bengt"!
Vad finns det att berätta mer? Jo, såhär såg jag ut efter kvällens bravader (jag gick hem strax efter tolv, då kände jag att det fick vara nog för lilla mig.)
Tur att min lillebror var så snäll idag och kom och bjöd mig på godis innan jag hann upp ur sängen!
Haha, han är så rolig min lillebror!
Igår när vi gjorde iordning middag, fick han i uppdrag att duka bordet och göra iordning saft. Då tyckte han att det var roligt att försöka få mig att skratta (jag skulle koncentrera mig på lövbiffen, gick inte så bra efter att han såg ut såhär):
Hahaha!!! Fy fan vad bra humor han och jag har! Helt seriöst, det är bara han och jag som kan skratta åt absolut ingenting, och åt saker som inte ens är roliga. Börjar han skratta, så skrattar jag. Skrattar jag först så är det han som börjar skratta efteråt. Jag älskar min lillebror!

Tommy, här är en bild på min tatuering. Kan skicka den i ett mail också, annars får du väl kopiera bilden! =)

Sitter på vänstra benet, längst ner. Alldeles ovanför fotknölen. M står för den latinska beteckningen på Skorpion, och sen älskar jag eld. Designen har jag gjort alldeles själv, Pecka som har tatuerat (i Östersund). Behöver fyllas i, då det har försvunnit lite färg. Men snart är det dags för fler tatueringar! Då jäklar ska ni få se på coola tatueringar!

Igår satt jag och tänkte på en grej. Hur kommer det sig att när jag är hos mamma så mår jag så jäkla bra, men så fort jag går utanför dörren hos henne, så känns det som att jag ska få panikångest attacker igen? Jag tror jag vet varför, men det är lite jobbigt, med tanke på att jag kommer därifrån. Det är ju meningen att jag ska må bra i mitt föräldrahem, men det kan jag lova att jag absolut inte gör! Känns som att någon tar stryptag på mig hela tiden jag är utanför dörren hos mamma. Antar att det är något jag får vänja mig vid. Som alla andra mobboffer.