20 februari 2009

Gaphals!

Hej alla kära svenskar!

Vill tacka gubben i den splitternya Saab sedan som sent igår kväll gav mig ännu ett bevis på att Kelloggs delar ut giltiga körkort till svenskar över hela landet. Det är önskvärt att du nästa gång slår av dina 5711 heljus när du har en framförvarande bil, detta för att undvika att blända den stackars tjejen som har kört 36 mil på en och samma kväll. Tack tills nästa gång.

Och till er alla andra som finner det underhållande att skrika på offentliga platser: Det kanske är roligt för er vän/bekanta att bli döv, men i mitt arbete måste jag kunna höra vad folk säger, så nästa gång ni vill skrika någon döv, gör det i någon annans närhet, tack.
Till dig som anser att allt är mitt fel: Det är det inte. Om du har problem, så är det inte mitt problem. Du måste lösa det själv.

Som det kanske märks är jag ganska less. Less på livet i stort kan man väl kanske säga.. Alla idioter som tror att dom är något, trött på alla jävla människor som antar att man ska vara där hela tiden. Jag är helt enkelt bara jäkligt trött på allt och alla. Det är inget personligt, det är bara så jag känner. Just nu. Men va fan, jag överlever. Det kommer ju inte vara såhär hela tiden. Eller hur? Ikväll ska man få besök också. Det kommer att bli trevligt. =) Och nej, jag tänker inte säga vem som kommer förbi. Jag är en mystisk kvinna. =)

Pratade med mamma idag, i över en timma. Det är därför jag älskar min mamma. Jag kan prata med henne hur länge som helst, om precis allt. Älskar min mamma, hon är bäst! Hon har alltid svar på allting, och dessutom så kan skrattar vi åt samma saker också. Hon är rolig, smart, erfaren och hon är min mamma, bara min! =)
Just nu på stereon: Wasp - Dominator.

18 februari 2009

Fan..aja, here it comes

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD! Regler: Du måste svara på alla frågor!
DIG:
1. Hur lång är du ? 174 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Mamma till ett par ungar.. =)
3. Vad pluggar du ? Självinsikt...
4. Har du långt hår ? Hade de förut, inte nu längre.. Nu är jag igelkott!
5. Vilken hårfärg har du ? Blond... =S
6. Sminkar du dig ? Njae.. Beror på umgänge och situation...
7. Har du haft sex senaste månaden? Haha... Dum fråga...
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Turkos.. Vänta! Vilken jävla dålig fråga!
9. Har du kysst någon idag ? Nope

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Nej. Tack gode gud för de...
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma, helt klart.
3. Hur många syskon har du ? 3 systrar och 4 bröder
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Jag hör av mig imorgon.. Har fortfarande inte hört av mig.. =S
5. Hur många ställen har du bott på ? 6
6. Vem i din familj stör du dig mest på?Helt ärligt, alla.
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Alla är snällast..
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Några veckor sedan..

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Oj... Ehh.. I söndags!
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Absolut ingen aning..
3. Har du kysst nån kompis ? Mmmm..
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Jao.. tror de.. Eller... Ja, det är jag nog..
5. Vem har du varit kompis med längst ? Hanna
6. Vem känner dig bäst? Mamma egentligen... Min bästa kompis! =)
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Ja.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Har jag gjort flera gånger så visst.. =)
2. Klä dig annorlunda? No problems!
3. Vara dig själv ? Om jag inte vore mig själv, vem fan skulle jag vara då?
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Vad är problemet?
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Hahaha, kanske om vi har varit gifta i några år!
6. Pierca dig ? Har redan 2 piercingar...
7. Ha sex på offentlig plats ? Been there, done that!
8. Vara omogen ? Vem har sagt att jag inte är det?
9. Äta småkryp ? NEJ!

DIVERSE: 1. När tuggade du tuggummi senast ? Sämsta frågan hitills!
2. När var du på semester senast ? Semster å semester.. Var i Italien i oktober -08 på uppdrag av Studieförbundet Vuxenskolan
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Rosa!
4. Är ditt hår tråkigt ? Vissa dagar...
5. Vem såg dig naken senast ? Ingen nämd, ingen glömd...
6. Hur ofta duschar du? Varannan dag ungefär. Ibland 2 gånger per dag t.o.m.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag är klar med tvätten...

17 februari 2009

Fiber, Switch, pålägg och Thai-lillebror

Har haft en väldigt bra dag idag. Det hela började med att jag bytte mitt bredband, och tack lov avslutade dom mitt ADSL bredband och bytte det direkt till fiber. TACK! Kommer dessutom få ett utbetalningskort eftersom jag har betalat för hela februari samt mars månad... Hehe, det lönar sig ibland att ha Telia.. =) Men jag hatar fortfarande kundservicen hos Telia...
Insåg senare att min digital tv var totalt felkopplad... Kanske skrev om det tidigare, men skitsamma. Det va nån Switch som först skulle kopplas in i väggen, sedan dra en sladd lika lång som ett maraton lopp från sovrummet till vardagsrummet. Så nu ligger en äcklig grå sladd på mitt golv från sovrummet till vardagsrummet. Huvvaligen!


Känner att jag måste nämna min söta lillebror (ja, Tomas, du är också söt, men för tillfället så är William sötare enbart för att han är thai bäbis). Här är min låtsas mamma med min lillebror, William. Han är så underbart söt så man får sockerkick!
Han ser ut som om han är på väg att slå någon, men jag är ganska säker på att han bara är jäkligt trött... Konstigt, han ska ju vara som syrran sin! Pigg och glad, kexchoklad!
Här är när jag var och hälsade på hos pappa och styvmamma. Han är verkligen skitsöt. Min lilla lillebror! När vi blir stor ska vi meka med bilar, det har jag och pappa bestämt!



Bilen. Ja, vilket ämne. Älskar min bil, men nu kan det bli så att jag måste byta topplockspackning, eller vad det nu än var. Inte särskilt trevligt... Men det är ju trots allt något som jag måste göra förr eller senare. Tur att man får ett bra pris. Ska bara hitta pengarna till det först. Men jag tänker såhär: Ingen bil, tar mig då inte på jobbet, kommer jag inte på jobbet får jag inga pengar, får jag inga pengar kan jag inte laga bilen. Så, slutsumman av mitt tänkande blir såhär: Snåla, spara, snåla, spara och försök skrapa fram pengarna. För om jag inte fixar det nu, kan det komma att bli ännu dyrare framöver. Och det mina kära vänner är inget jag har råd med. Det gäller nu att sköta sig på jobbet för att få bonusar, provision etc. Så man kanske får lite extra pengar i kassan... Då kan det kanske ordna sig. =) Men, oroa er aldrig för mig. Jag klarar mig alltid. Mer eller mindre.
Puss&Kram

16 februari 2009

Fy fan för att flytta!

Seriöst, jag tänker/vill inte flytta nån fler gång. GUD VAD JOBBIGT DET ÄR! Inget internet, inget fungerar, jag kopplar TV´n helt åt helvete fel. Absolut noll koll på vad jag har. Flyttavgift hit och dit. Telia ska ha 595:- (!) för en jäkla överlåtelse. Fy fan för Telia säger jag bara. Och deras Kundtjänst. Tanten som säger: "här beskriver du ärendet med egna ord, istället för att knappa in det. Vad gäller ditt ärende?" bajskorvar brukar jag säga. Vet ni vad hon säger? "ursäkta, jag uppfattade inte riktigt". Klart som fan... Hatar verkligen Telias kundservice. Den sämsta hitills. Hos oss går det bra mycket snabbare. Tur de! =)

Men, dock, inget bredband, så nu får man använda internet på jobbet istället. Tur att chefen har lite överseende med detta, då man ändå inte skriver något negativt ang. jobbet. =)

Illrarna älskar den nya lägenheten. Synd att jag inte kan behålla dom. Men jag har verkligen inte tid över till dom. Men det är kul att se Tubbe kuta runt lägenheten som en galen iller... Han och Smilla lekte i nästan 1 ½ timma igår kväll. Fullt ös på dom där två. Men mina möbler tyckte att det var mindre roligt. Grannen undrade nog över vad som lät när Tubbe lyckades välta omkull dammsugaren (fråga mig inte om hur det gick till, det är Tubbe vi pratar om, han kan allt.)

Mamma blev jätte kär i dom. Hon tyckte att dom var hur söta som helst. Och det förstår jag. Det tycker jag med. Men hon kan ju inte direkt ta dom, eftersom hon har två katter (inte populärt hos dom vill jag lova.) Men då kan dom ju i alla fall ha tävling i vem som kan sova längst...

Har en konstig känsla i magen. Blir glad bara jag tänker på en speciell människa, det pirrar inte i magen när vi träffas, men jag känner mig otroligt lycklig när jag är med honom. Jag är inte kär, men däremot är jag aldrig lika lycklig som när jag är med honom. Han får mig att må jäklligt bra helt enkelt. Vet inte hur jag ska tyda dom känslor jag har för honom. Är det bara att han är den bästa vännen jag har, eller är det något mer? Måste nog gräva djupare i detta. Skulle bli jobbigt om jag blir kär i honom. Så jävla rädd att det inte är besvarat. Men nån gång måste man väl ta en chans, eller? Orkar bara inte må dåligt, igen.

Puss&Kram!