20 mars 2009

Dryg...

Fredag. Snart helg! Underbara, uppblåsbara barbara... =)
Ser framemot helgen, verkligen. Ska jobba på lördag. Sen är jag ledig på måndag. Sen jobbar jag mån-fre. =( Funderar på om jag inte ska ta å jobba på söndag istället, bara för att ha något att göra. Eller kanske inte. Det blir nog en väldigt lugn helg med mig själv, dammsugarn, skurmoppen och disken. Alltid lika trevligt att träffa dom. Eller så kanske inte... Undrar om jag ska kidnappa någon och tvinga med dom på en fika kanske?? Hmm... Sounds like a plan to me!

18 mars 2009

Asså, Ba å liksom...

Några ord jag kanske använder lite väl mycket. Inget jag kan göra åt tyvärr, har pratat så under hela min tonårstid, och det är inget jag tänker avvänja mig med heller.
Uttrycka mig i skrift har jag aldrig haft problem med, och jag tror ingen har uppfattat mig otydlig när jag pratar heller, Tufft bara att få höra att man måste skärpa sig med språket. Det är som att be mig kapa av ett finger eller något liknande. Låter väldigt allvarligt, men det är så ja känner. Men det är inget jag säger högt. Sällan jag berättar vad jag egentligen känner inombords ut högt. Det är väl både bra och dåligt, men för min del är det bara bra. Ingen vet hur dom kan såra mina känslor. Så från min sida sett, så är det jäkligt bra!

Oj oj oj, säger jag bara... Här var herr Emanuel inte särskilt pigg. Han somnade i min famn. Jag trodde jag skulle kunna hålla honom vaken, men si det gick inte alls för sig. Det är sista gången någonsin som han har somnat i min famn... Han är den enda pojken som jag älskar! Min lilla sötnos till systerson! =)

Liten fotnotis bara, rattmuff, om du läser min blogg, let me know....