26 februari 2010

Ny!

Nu har jag äntligen fått fingrarna ur ***** och klippt mig! Ahh, det är så fruktansvärt skönt! Jag kommer att lägga upp bilder ikväll på hur det ser ut. =D Mammsen tyckte det var fint i alla fall... Ha de gött!


Här är min nya frisyr i alla fall.
Det är en aningen svårt att ta kort på sig själv, men detta duger alldeles utmärkt tycker jag!
Väldigt kort där det är kort och lite halvlångt där det finns en längd...
Dagens citat?
Nej, dagens citat är: "Det VAR ju ett hävla klimakteriemöte i köpenhamn!"






















23 februari 2010

UPPDATERINGEN!

Äntligen!
Nu tar jag mig lite tid.
En uppdatering: För närvarande har jag avancerat inom företaget, har alla tre skillen (m.a.o. ger jag support på allt, tv, bredband och telefoni tjänsterna). Jag kommer att få en utbildning för bilprovningen vecka 11 (ser jag inte framemot) samt att jag och min sambo firar nu 5 månader den 29... eller ja, den 28 får det ju bli.
Känns härligt att få kalla min pojkvän även för sambo. Känns som att jag blir mer och mer kär för varje dag som går, vilket är ännu roligare/skönare/bättre/underbart.

Jag har även varit så duktig att jag har slarvat bort samtliga telefonnummer. Har nämligen installerat om min mobil, och i.o.m det så försvann alla telefonnummer. Det vore därför väldigt snällt om jag kan få ett mail eller ett sms med telefonnummer så jag vet vem jag pratar med och vem jag ska ringa... =)

Det var allt för denna gång i alla fall.
Jag hoppas att ni som läser kommenterar! Det var en viss Sofie som sa att hon skulle kommentera om den inte krävde att man skulle logga in o.s.v. så det är borttaget. ;-)