06 januari 2011

Snö? Nejnej..

Jaha, så var man hemma igen efter en underbar jul i Malmoe. (ja, man kan ju inte säga Malmö, för det går ju inte...)
Tragiskt nog så blev sambon lite magkräksjuk natten till tisdag (tisdagen skulle vi åka hem) och han fick stanna en extra dag hos föräldrarna.
Var lite jobbigt att vara drygt 8 timmar i Stockholm alldeles själv, men som tur var så kom Sofie och räddade mig och bjöd på kaffe.
Det var riktigt mysigt att träffa henne igen. Hon har fått mage och lillbäsen kommer om drygt 2 månader. Men han/hon sparkade inget, jag blev besviken.. Älskar när bäbisar sparkar till. Då vet man att allt är OK.

När jag kom hem så ser jag att fönstrena är nästintill täckta av snö, så det går inte längre att se ut, fönstret i datorrummet är också igentäckt. Det är ju spännande. Så kommer det ett plan och kraschar så vet vi inget om det. Tyvärr.

Känns jätte skönt att få ha silke hemma också, har saknat henne som fan. Hon var jätte mysig när hon kom hem och vi var överlyckliga att ha henne i närheten igen.

Jag kan tyvärr inte delge mig med några biler, men jag kan ge ett citat som min kära sambo sade under en diskussion när vi skulle berätta hemligheter för varandra;
- Vet du vad? En sten kan inte flyga, och det kan inte du heller, alltså är du en sten!
- Men jag är ingen sten! Och det där är ingen hemlighet!
- Nej, men det är logiskt!