09 juli 2010

Sommar, sol och inredning.

Ah, sommar!
Sol och bad. Och jag har inte semster förrän v.33. Men det gör ingenting, jag får jobba med något mycket mer utmanande och roligare! Intern support är något som verkligen uppskattas!

Till en liten update:
Vi har handlat på IKEA. Vi har köpt; Bäddmadrass, tv-bänk, soffbord, skålar, vinglas, vanliga glas, lampor, stor ryamatta en tavla och en massa smått och gott.
Sedan kan jag meddela att vi också har köpt en ny soffa, den hittar ni här
Riktigt fin soffa, och vi tog ett nackstöd till, det blev så himla skönt med ett sånt! Jag kommer lägga upp bilder på det när det är färdigt, men under tiden kan jag även meddela att vi också köpt ett ljud. Tack världen för sidor som www.dustinhome.se
här är ljudet
Kommer att klappa bra med vår Sony Bravia Tv. Näe, vi är inte teknikfreak, jag lovar.

Har kommit tillrätta i lägenheten nu, och det känns att man kommer HEM. Silke har också fått ett nytt, underbart kattträd som hon får klättra i, och jag har bifogat in en bild på det. Går ända upp till taket, och den här älskar hon att både leka och sova i. Bäst är det när mamma kliver upp och är trött på morgonen, så sitter hon längst upp och jamar ASHÖGT och skrämmer skiten ut mamma i det där trädet. Jag blir inte glad.