06 april 2009

En lista, min alldeles egna...

Har alltid blivit sugen när jag har sett sådana här "frågeformulär" om det aldrig är någon som kan göra en som är totalt skev. Så här kommer Sveriges första schizofrena och knäppa frågeformulär! =)


1.Vad är ditt namn? - Maria sist jag tittade.. Ja, men hela ditt namn vill vi ha - Nej! Det får ni inte! Tänker inte berätta! Jo, men kom igen nu, inte är det väl något konstigt namn? -... hrmf! Tänker ändå inte berätta! Okej, då fortsätter vi väl då... -Tack!
2. Hur gammal är du? -Född 88 så det får ni väl lista ut själva... Du behöver inte vara så otrevlig, är du fortfarande sur över det där med namnet ditt? -Stick å brinn! Jaja, okej, skyll dig själv... -vaddå skyll mig själv? Är det ett hot eller? Nejnej, inte alls... Åter till mina frågor. -...
3. Om du skulle beskriva dig själv med tre ord, vad skulle det vara för ord? -Ehh.. Jaa du... Ingen aning. Kanske; Överenergisk, logisk och oförutsägbar? Kom igen nu, säg sanningen. Att ljuga är fult! - ... Ärlig, knäpp och rolig! Njae, nästan helt sant, men låt gå för denna gången. - Vadå? Varför skulle jag ljuga om en sån sak? Ja, det vet man aldrig, men vi kan fortsätta nu. - Näe nu jävl...
4. Vilken tanke gör dig mest lycklig? -... Tanken på att en vacker dag få skaffa barn och se till så att mina kära släktingar skämmer bort dom riktigt mycket... Åh, vilken vacker tanke!- Klart som fan att den är, det är ju min lyckligaste tanke! Ehrm, ja, du kan fortsätta nu... Du är fortfarande sur över det där med namnen va? -Ja, tänk för att det är jag!
5. Om du kunde ändra en händelse i ditt liv, vad skulle det då vara? -Jag har lärt mig, att om man ångrar en händelse, så ångrar man det beslut som man då tog. Och om man ångrar ett beslut som man själv har fattat, så litar man inte på sig själv. Och kan man inte lita på sig själv och sina egna beslut, hur kan man då få andra människor att respektera och lita på en? Däremot så kan man känna att beslutet som man då tog var ett felaktigt beslut, och lära sig av misstagen, men aldrig att man ångrar ett beslut. Okej... Vadå, är du helt plötsligt nån filosof eller? -Näe, jag är bara jävligt djup ibland, okej? Mm, okej, kör på den du!
6. Om du visste att du skulle dö om exakt en vecka, hur skulle du då tillbringa den veckan? -Jag skulle ringa alla mina vänner som jag inte pratat på länge, och fråga hur dom mår, och vad som har hänt i deras liv på sista tiden. Jag skulle donera varje organ jag har i kroppen som fortfarande fungerar åt dom som behöver det bättre än mig. Sedan skulle jag tillbringa mina sista dagar med min familj, och berätta för dom hur mycket jag älskar dom, varje dag, tills jag dog. Snyft... Vad vackert... Kan du ge mig en näsduk? - Visst, här har du några stycken. Tack...snörvel...Jag är inte van vid sådana svar... -näe, men det kanske beror på att du bara har frågat störda människor förut! Säg inte så om min mamma! Hon är faktiskt snäll! -Jaha... Förlåt... Så du har inte gjort det här så många gånger alltså? Näe, jag har ju inte det... -Okej, då vill jag inte svara på några fler frågor från dig! Men! Varför inte? -För att du är en oerfaren liten skit! Jaha... Men det var ju trevligt att pratas vid i alla fall! -Mm, tack detsamma! .... Du är fortfarande lite sur över det där med namnen va? - Det är jäkligt känsligt, okej?!
Ja, jag vet, jag är lite schizo, men vad ska man annars hitta på när digital tv´n inte fungerar? Alltid lika trevligt att ge andra människor ett gott skratt, och bjuda lite på sig själv! =)

05 april 2009

Mmm.. Bilar är ju roliga ska ni ju se...

Jag tänker ignorera det faktum att min bil gick ojämt idag. Det kommer säkert ha gått över tills imorgon. Har det inte gjort det tänker jag lägga mig på marken och gråta i flera timmar. Jag älskar min bil, men jag har inte råd att laga om det är något större som går sönder i den...
Älskar min bil, så snälla, krångla inte!! =)

!!!Audi 80 2.0 -95!!!

Älskade fina lilla gröna bilen, inte krångla med mig nu. Nästa månad får du det, men inte nu är du snäll...?