25 maj 2009

Längesen sist!

Nu var det alldeles för längesedan som jag skrev. Nästan så att man får dåligt samvete ibland.
Fick åka och hälsa på mammsen i helgen (ja, jag får ju alltid göra det, men nu hade jag faktiskt tid och möjlighet att göra det för första gången på väääldigt länge!)
Och vad trevligt jag hade. Mamma var sjuk när jag kom, men efter ca; 6timmar så var hon pigg och lät inte alls som darth vader längre. Passade även på att hälsa på syster och pappa. Lillebror blir större för varje dag som går. Helt otroligt hur snabbt dom växer! Snablars ungar! Ska nog inte skaffa barn, inte om dom växer sådär fort! Mina barn ska ta låååång tid på sig att växa. Och inte ska dom komma in i puberteten heller. Herregud vad hemskt...
Jaja, nåväl. Den dagen, den sorgen. Puberteten alltså, inte hela det där med att skaffa barn. Det är ju nästan så att det ska bli intressant...

Finland kryper sig allt närmare. Satan vad det ska bli roligt! Ser verkligen framemot att få ligga å lapa i solen, och bara ta det lugnt och inte bry sig överhuvudtaget! FETT NICE! Kommer att komma bilderna på de, var så säker! =) (å förresten Lisa, snyggingar ser man inte BARA utanför kontoret....)

Hittade gamla bilder när jag var hemma hos mamma också. Bland annat på Lisa och Tommys bröllopfest och dopet. Riktigt kul å få återuppleva gamla minnen, särskilt karaoken! Det gör jag nog aldrig om. Eller fast det förstås, rätt umgänge å rätt sprit så går allt, eller hur var det?